top of page
  • leuvenboomt

Krachten bundelen voor een duurzame toekomst: Leuven Boomt! samenwerking met 30CC en Warm Alarm

We zijn verheugd om aan te kondigen dat 30CC zich heeft aangesloten bij Leuven Boomt! voor de Warm Alarm-campagne om fondsen te werven voor een groenere toekomst. Warm Alarm is een open festival van makers en denkers die experimenteren met alternatieven en duurzame strategieën voor de toekomst.


Het doel van de campagne is om mensen aan te moedigen om na te denken over hun ecologische voetafdruk. Met de huidige klimaatcrisis is het belangrijker dan ooit tevoren om hier samen aan te werken.


We nodigen je uit om ons te steunen in de Warm Alarm-campagne door een van de vele evenementen of workshops bij te wonen van 20 tot 23 april. Samen kunnen we een verschil maken en een groenere toekomst creëren voor toekomstige generaties.


Als je tussen 8 maart en 24 april een ticket koopt bij 30CC, kun je één euro extra doneren om een boom te planten. Het ingezamelde geld zal worden gedoneerd aan Bos+ via de herbebossingsinspanningen van Leuven Boomt!


Deze samenwerking is een geweldige kans voor Leuven Boomt! om het bereik van onze missie te vergroten. We zijn trots om 30CC en Het Nieuwstedelijk toe te voegen aan onze partners. Samen kunnen we meer mensen inspireren, meer organisaties betrekken en meer groen planten.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page